Puhdas sisäilma, terve mieli

Ammattitaidolla Ilmanpuhdistukseen

Yritys

Ilma-Arena on vuonna 1991 perustettu ilmansuodattimien valmistukseen ja myyntiin erikoistunut, vakavarainen (AAA-luottoluokiteltu) yritys. Valmistamme ja varastoimme tuotteet toimipaikassamme Orimattilassa. Myyntialueemme on valtakunnanlaajuinen.

Myymme suodattimet oman Filtekno tuotemerkin alla ja tuotteemme täyttävät EN779-2012 laatustandardit. Toiminnan laadun takeeksi meillä on käytössä ISO-9001 laatujärjestelmä.

Olemme ylpeitä laajasta tarjonnastamme ja erittäin asiantuntevasta palvelustamme. Kunnia-asiamme on palvella asiakasta sen kaikissa suodattamiseen liittyvissä tarpeissa, kustannustehokkaasti ja luotettavasti, yhden luukun periaatteella.

Laaja-alainen Suodatinasiantuntija

Sentakia Oy on ostanut Ilma-Arena Oy:n liiketoiminnan.
www.sentakia.com

Sentakia Oy on vuonna 2000 perustettu LVI tarvikkeiden valmistukseen, maahantuontiin ja markkinointiin erikoistunut kasvuhakuinen yritys. Yrityksen strategiaan on kirjattu kasvu myös yrityskauppojen kautta ja tämän strategian johdonmukaisen toteuttamisen tuloksena Ilma-Arena Oy:n liiketoiminta on valikoitunut ostettavaksi kohteeksi.

Ilma-Arena jatkaa toimintaansa Orimattilassa ja henkilökunta siirtyy Sentakia Oy:n palvelukseen. Ilma-Arenan entinen omistaja ja toimitusjohtaja Mika Seppänen näkee yhtiöiden väliset synergiaedut merkittävänä ja uskoo Ilma-Arenan pystyvän palvelemaan entistä paremmin nykyisiä ja uusia asiakkaita.

Lisätietoja aiheesta:

Sentakia Oy
Jari-Pekka Vatanen

Jaripekka.vatanen@sentakia.com
+358 40 867 5480Kustannustehokas  ▪  Ammattitaitoinen  ▪  Luotettava  ▪  Palveleva  ▪  Nopea

Ilma-Arena

 

Ota yhteyttä

Ilma-Arena on 1991 perustettu ilmansuodattamiseen erikoistunut yhtiö. Päätoimialamme ovat kiinteistöihin ja teollisuuteen tulevien ilmansuodattimien valmistus ja myynti, mutta tarjontamme kattaa myös huoltopalvelut.

Markkina-alueitamme ovat Suomi, Pohjoismaat ja Baltia.

   

Ilma-Arena
Tehdas/Käyntiosoite
Teollisuustie 6,
16300 Orimattila
Puh: 0400 625 357
info@ilma-arena.fi

TietosuojaselosteJulkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello